Sagādes, ražošanas un realizācijas process
Uzņēmuma produkciju uzņēmums iepērk pārsvarā no Latvijas saimniecībām, produkti saņemšanas brīdī tiek kontrolēti, pārbaudītas nepilnības, kvalitāte utt., pēc tam tiek veikta produktu pirmapstrāde, un pēc tam tie tiek attiecīgi sagatavoti ātrai pagatavošanai, un novietoti atbilstošā klimatā, lai tie pēc iespējas ilgāk saglabātos svaigi. Daži no produktiem tiek sagatavoti tikai pēc pasūtījuma.
Gaļa un dārzeņi tiek nogatavināti izmantojout Sous-Vide tehnoloģiju, lai tos pēc tam varētu ātri pasniegt klientam. Restorāns izmanto arī indukcijas krāsnis, kur ātri var nogatavināt, uzsildīt produktus, kā arī pannas un plītis, kādu atsevišķu piedevu vai produktu apcepšanas procesam.
Uzņēmumā tiks veiktas regulāras kontroles, lai pārbaudītu uzņēmuma drošību, sanitāriju un darba apstākļus.
Uzņēmuma vadība un nodarbinātās personas
Uzņēmumā vienlaicīgi strādās 6 personas + Uzņēmuma grāmatvedis, menedžeris (pēc vajadzības gadījumiem), daudzums var tikt regulēts atkarībā pēc pakalpojuma pieprasījuma un palīgdarbu nepieciešamības.
…