Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
21,48 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:589437
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.02.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Bistro „Saule” izveides ekonomiskais pamatojums un raksturojums    4
2.  Izejvielu uzglabāšana bistro „Saule”    14
2.1.  Gaļas un zivju noliktava    14
2.2.  Piena, piena produktu, taukvielu, rauga un pildīto konditorejas izstrādājumu noliktava    15
2.3.  Sausā noliktava    16
2.4.  Auksto bezalkoholisko dzērienu noliktava    21
2.5.  Dārzeņu, zaļumu, augļu, ogu un sēņu noliktava    22
3.  Ražošanas telpu raksturojums un aprēķini bistro „Saule”    26
3.1.  Sakņu ceha raksturojums un aprēķins    26
3.2.  Karstā ceha raksturojums un aprēķins    29
3.3.  Aukstā ceha raksturojums un aprēķini    39
4.  Sadales un apmeklētāju telpu raksturojums un aprēķins bistro „Saule”    45
5.  Trauku mazgāšana bistro „Saule”    52
6.  Palīgtelpu raksturojums un aprēķini    55
7.  Tehnoloģiskā projekta skice    57
8.  Ražošanas procesa apraksts    61
  Secinājumi un priekšlikumi    65
  Izmantotā literatūra    66
Darba fragmentsAizvērt

Bistro „Saule” apmeklētāju zāles trauku mazgātuve (12) tiks izvietota blakus apmeklētāju zālei (14) un netālu no sadales. Tādejādi traukus no apmeklētāju zāles varēs ātrāk nogādāt līdz trauku mazgātuvei, nomazgāt un atgriezt atpakaļ sadalē. Līdz ar to apmeklētāju zāles trauku mazgātuvē tiks izvietots galds ar atveri (44), uz kura varēs novietot traukus un atbrīvot tos no atkritumvielām, jo zem galda atradīsies atkritumu tvertne. Pēc tam traukus ievietos priekšmazgāšanas galdā (45) un noskalos. Tad trauki tiek ievietoti kupola trauku mazgāšanas mašīnā (46) un nomazgāti. Kad trauki nomazgāti tos novieto uz pēcmazgāšanas galda (47), lai notecinātu ūdeni. Pēc tam, kad traukiem notecināts ūdens, tad tos ar visu kaseti ievieto speciālā kasešu turētāja galdiņā (48), lai nožāvētu. Toties nožāvētos traukus uzglabās sastatņu plauktos (49).
Apmeklētāju telpas
Bistro „Saule” apmeklētāju ieeja (III) paredzēta no sānu malas, kur ieejas priekštelpā tiks izvietotas 2 apmeklētāju tualetes, kur viena paredzēta sievietēm (16), bet otra paredzēta vīriešiem (15). Savukārt apmeklētāju zālē (14) tiks izvietoti 25 galdiņi (65), 25 drēbju pakaramo statīvi (66) un 100 krēsli (64).

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
1. Bistro „Saule” atradīsies izdevīgā vietā, jo ar reklāmas un īpašo piedāvājumu palīdzību kā mērķgrupu spēs piessaistīt ne tikai Olaines pilsētas centra iedzīvotājus, bet arī Olaines pagasta iedzīvotājus un garāmbraucējus.
2. Bistro „Saule” vidējā noslodze būs 54 %, kas ir labs noslodzes rādītājs nelielas pilsētas ēdināšanas uzņēmumam.
3. Bistro „Saule” vislielākā apmeklētāju plūsma būs pusdienlaikā no 13:00 līdz 14:00, bet vismazākā apmeklētāju plūsma būs bistro beidzot darbu, tas ir, no 19:00 līdz 20:00.
4. No bistro „Saule” kopējā aizņemtā laukuma vislielāko laukumu aizņems apmeklētāju telpas.
5. Ēdināšanas uzņēmuma ražošanas procesā tiks ievērotas tīrās un netīrās plūsmas, nodrošinot to nekrustošanos.
6. Ēdināšanas uzņēmumam jāsamazina nelietderīgais laukums, apsverot gaiteņu lietderību.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties