Uzņēmējdarbības koncepcija un mērķi
Misija: apmierināt cilvēku vajadzības, piedāvāot daudzveidīgu ēdienu un dzērienu klāstu, izveidot uzņēmumus citās Latvijas pilsētās, gūt peļņu.
Mērķi:
Stratēģiskie:
1 Atmaksāt bankas kredītu.
2 Organizēt darbinieku kvalifikācijas celšanas kursus.
3 Izveidot ātrās apkalpošanas restorānus citās Latvijas pilsētās
Taktiskie:
1Piesaistīt investīcijas.
2Piesaistīt klientus.
3Turpināt sadarbības veidošanu ar citiem ātrās apkalpošanas servisiem, pārtikas un dzērienu uzņēmumiem
Operatīvie:
1Slēgt līgumus (ar pārtikas un dzērienu uzņēmumiem.)
2Algot darbiniekus.
3Iekārtot restorānu.
4Atklāt restorānu.
5Izveidot ēdienkartes un dažādus piedāvājumus klientiem (bērnu porcijas ar dāvanām).
6Veidot firmas tēlu sabiedrībā.
Uzņēmuma vajadzības
1Kredīts bankā 10000 Ls uz 4 gadiem.
2Telpu īre.
3Investoru piesaiste.
4Reklāma.
5Klientu piesaiste.
6Sadarbība ar partneriem.
7Ar 1/3 no ieņēmumiem tiek apmaksāti virtuves un restorāna izdevumi
8Gadā apdrošināšanas vajadzībām tiek tērēts 1200 Ls.…