Kārtot pēc: Datuma, dilst.
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Nātrija, kālija, kalcija fosfāti, to izvērtējums
Prezentācija vidusskolai12
Apskatīt -
Apskatīt
-
Dioksīni un polihlorbifenili pienā
Konspekts augstskolai12
Apskatīt -
Apskatīt
-
Baltmaizes un siera uzturvērtība
Referāts augstskolai17
Apskatīt -
Apskatīt
-
Sensori aktīvi savienojumi citronā un krustnagliņās
Konspekts augstskolai12
Apskatīt -
Aromātveidojošās vielas rozēs
Konspekts augstskolai5
Apskatīt -
Zarnu grupas Escherichia coli O157:H7 baktērija
Konspekts augstskolai11
Apskatīt -
Statistikas datu apstrāde
Paraugs augstskolai10
Apskatīt -
Apskatīt
-
Alternatīvais enerģijas avots - ūdeņradis
Referāts augstskolai8
Apskatīt -
Logo un skatloga analīze
Konspekts vidusskolai2
Apskatīt -
Apskatīt
-
Platona ala
Eseja augstskolai1
Apskatīt -
Marks Aurēlijs "Pašam sev"
Eseja augstskolai4
Apskatīt -
Kviešu maizes "Rudens" izstrādes shēma
Referāts augstskolai6
Apskatīt -
Piena pārstrāde līdz jogurta saldējumam
Referāts augstskolai19
Apskatīt -
Apskatīt
-
Ātri šķīstošā sausā piena ražošanas projekts
Referāts augstskolai34
Apskatīt -
Epilepsija un ētika
Referāts augstskolai8
Apskatīt