Kārtot pēc: Datuma, dilst.
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Curriculum Vitae
Paraugs vidusskolai1
Apskatīt -
Pareiza tehnoloģiskā karte ēdienu gatavošanā
Paraugs vidusskolai1
Apskatīt -
Produktu sagriešanas veidi
Referāts vidusskolai6
Apskatīt -
Buljonu mērces
Konspekts vidusskolai4
Apskatīt -
Biezeņa zupas un krēmzupas
Referāts vidusskolai4
Apskatīt -
Virtuves iekārtu veidi
Referāts vidusskolai5
Apskatīt -
Restorāna stikla glāzes un to raksturojums
Referāts vidusskolai6
Novērtēts!Apskatīt -
Kafija un tās noslēpumi
Konspekts vidusskolai5
Apskatīt -
Garšvielas
Referāts vidusskolai7
Apskatīt -
Furšetes tipa galds
Referāts vidusskolai3
Apskatīt -
Bezmugurkaulnieku ēdieni
Referāts vidusskolai7
Apskatīt -
Ārzemju virtuve. Meksikas virtuves raksturojums
Referāts vidusskolai4
Apskatīt -
Eksotiskie augļi
Konspekts vidusskolai2
Apskatīt -
Apskatīt