Kārtot pēc: Datuma, dilst.
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Ražošanas prakse a/s "Rīgas Miesnieks"
Prakses atskaite augstskolai58
Apskatīt -
Gaļas produktu piesārņošana
Referāts augstskolai17
Apskatīt -
Gaļas produktu mikrobiāla piesaiņošana
Referāts augstskolai20
Apskatīt -
Konservanti gaļas produktos, to izvērtējums
Referāts vidusskolai8
Apskatīt -
Uzturdevu aprēķināšana
Referāts augstskolai17
Novērtēts!Apskatīt -
Cīsiņu iesaiņojums
Referāts augstskolai48
Novērtēts!Apskatīt -
Fermentācijas procesi salami desu ražošanā, izmantojot pienskābas baktērijas
Referāts augstskolai20
Novērtēts!Apskatīt -
Apskatīt
-
Pārtikas produkti, to veselīgums un nozīme uzturā. Zivis un un to pārstrādes produkti
Referāts augstskolai13
Apskatīt -
Jaunatnes narkomānijas psiholoģiski aspekti
Referāts augstskolai9
Apskatīt -
Baktērijas
Referāts augstskolai9
Apskatīt -
Gremošanas orgānu sistēma
Referāts vidusskolai12
Novērtēts!Apskatīt -
SIA "Forevers"
Prakses atskaite augstskolai12
Apskatīt -
Gaļa un gaļas produkti
Referāts augstskolai13
Apskatīt -
Baltic Beach Hotel 2006.g.
Prakses atskaite augstskolai45
Novērtēts!Apskatīt