-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Siera ražošanas projekts
Referāts augstskolai101
Mārketinga plans Preču politika. Produktu ražošanai tiks izmantotas augstās kvalitātes izejvielas, lai nodrošinātu augstāku produkta kvalitāti. Produktiem būs samazināts tauku ...
Apskatīt -
Preiļu novada tēla - "Siera galvaspilsēta" - attīstības analīze
Referāts augstskolai23
... gastronomiju. 6. “Siera galvaspilsēta” ir ... iespējas. Spilgtākie “Siera galvaspilsēta” elementi Preiļu ... pats uzņēmums, siera ražotne, A ... “Preiļu siers”, siera skulptūras, slavenais “ ...
Apskatīt -
Gbejna siera ražošana
Referāts augstskolai8
KOPSAVLKUMS Gbejna siera ražošana ir ... vēl šodien. Šī siera ražošanā tiek izmantoti ... pievienots dažādos ēdienos. Sieram piemīt īpatnēja aitas ... garša katram šī siera veidam būs atšķirīga ...
Apskatīt -
Ekskursijas maršruts Elejas muiža- Siera ražotne - Blankenfelde - Tērvetes dabas parks
Referāts augstskolai15
... 35 brauciens uz siera ražotni 10. ... 35-11.45 siera ražotnes apskate ... Elejas muiža- Lusjēna siera ražotne „Franču ... tautsaimniecības objektu – siera ražotni. Tāpēc ekskursija ...
Apskatīt -
Zīmola analizēšana: A/S “Tukuma piens” un SIA “Siera ražotne”
Referāts pamatskolai14
A/S “Tukuma piens” - uz doto brīdi ir viens no lielākajiem piena pārstrādātājiem Latvijā un ražo vairāk nekā 110 piena produktu, kā arī svaigi spiesto apelsīnu sulu "Valencia". ...
Apskatīt -
Titrimetriskā sāls satura noteikšana sierā
Referāts augstskolai8
1. TEORĒTISKAIS PAMATOJUMS 1.1. Argentometriskās tilpumanalīzes metodes Viena no kvantitatīvajām halogenīdjonu noteikšanas metodēm ir viena no sedimetriskās titrēšanas metodēm – ...
Apskatīt -
Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem
Referāts augstskolai41
... 2013. gadā svaigā siera kopējais saražotais daudzums ... tīklos pieaugošais svaigā siera ražotāju skaits un ... pieprasījums pēc šāda siera ir pietiekoši liels ...
Apskatīt -
Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"
Referāts augstskolai9
Šim puscietajam zilajam sieram ir raksturīga pikanta ... izvērtējuši gan zilā siera labo, gan ... 2. Vairāk zilajam sieram piemīt labās īpašības ... ļauj skābeklim nokļūt siera iekšpusē, ļaujot ...
Apskatīt -
Piena produktu marķējumu nozīme patērētāju informētības veicināšanā
Referāts vidusskolai33
SECINĀJUMI 1. Piena produktus klasificē: • pēc tajos esošo uzturvielu satura; • pēc ražošanas procesā iegūtajiem galaproduktiem. 2. Piens un piena produkti ir lielisks kalcija ...
Apskatīt -
Uzņēmuma saimnieciskās darbības paplašināšanas projekts
Diplomdarbs augstskolai64
SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI Veicot uzņēmuma izpēti autore nonāca pie šādiem secinājumiem: 1. ZS “Oškrasti” ir 24 gadus vecs lauksaimniecības uzņēmums, kas nodarbojas ar ...
Apskatīt -
Tematiskais pasākums dienai ar matemātikas jomas dominanti bērniem ar viņu vecākiem
Konspekts augstskolai4
... ”. Materiāli - didaktiskais materiāls (siera ritulis, uz kura ... tik ķimenes no siera rituļa. Katrs spēlētājs ...
Apskatīt -
Tematiskais pasākums dienai ar matemātikas jomas dominanti bērniem ar viņu vecākiem
Konspekts augstskolai3
... stāvēja viens liels siera ritulis un viens ... neliels siera gabaliņš. Pie lielā ... ķimenes no puses siera rituļa. Pēkšņi pele ... abiem siera gabaliem, un gar mazā siera gabaliņa ...
Apskatīt -
Antimikrobiālas vielas pienā, to salīdzinājums ar konservantiem
Referāts augstskolai14
Secinājumi Piena antibakteriālām vielām ir tikai un vienīgi bioloģiskā izcelsme, atšķirībā no konservantiem, kurus iegūst arī sintētiski. Līdz ar to var secināt, ka šīm vielām nav ...
Apskatīt -
Kafejnīcas biznesa plāns
Biznesa plāns augstskolai40
... , citronu, aveņu siera, oreo siera, klasiskā siera), tartes (citronu ... kruasāns, šķiņķa, siera kruasāni), pīrādziņi (siera, bekona), sāļā ...
Apskatīt -
Biotehnoloģijas cilvēka dzīvē
Prezentācija vidusskolai11
Medicīna Gēnu inženierijas paņēmienus lieto medikamentu ražošanai. Ģenētiski tiek pārveidoti mikroorganismi, piemēram, baktērijas, kas ražo insulīnu. Ražošanas procesi notiek ...
Apskatīt -
AS "Preilu siers"
Prezentācija vidusskolai21
... produkta stundā. Siera dienas Secinājumi A ... ir lielākais siera ražotājs un ... ir vienīgais populārās siera šķirnes "Čedars" ... sausos piena produktus –siera sūkalu, piena, ...
Apskatīt -
Genoma selekcijas datu izmantošana slaucamo govju izslaukuma un piena sastāva analīzē
Diplomdarbs augstskolai33
Nepārtraukti notiek zinātnes attīstība dažādās jomās, tai skaitā arī piena lopkopībā. Ja pirms desmit gadiem genoma noteikšana bija tikai ārzemju prakse, tad šobrīd tā ir ...
Apskatīt -
Preiļu novada tūrisma attīstības programma
Referāts augstskolai17
3.5. Uzraudzība Lai īstenotu Preiļu novada tūrisma attīstības programmu un sekotu tās ieviešanai, Preiļu novada pašvaldība, atbilstoši normatīvo aktu prasībām, izstrādās ...
Apskatīt -
Referāts par etiķeti Francijā
Referāts augstskolai20
Runājot par galda ēšanas un dzeršanas etiķeti, tur viennozīmīgi franči ir priekšā latviešiem. Franči jau izseni pazīstami kā izsmalcināti ēdienu un vīnu baudītāji, kuru kultūras ...
Apskatīt -
Zilais siers "Dor blu"
Prezentācija vidusskolai9
Paātrināta derīguma termiņa noteikšanas metode Produktu var atstāt istabas temperatūrā; Izņemt no iepakojuma; Pakļaut saules stariem Nepieciešams pārbaudīt nevēlamo ...
Apskatīt -
Viesnīca "Grand Palace Hotel"
Prakses atskaite vidusskolai18
5. Secinājumi Kā jau atskaites sākumā minēju, papildus apgūtajai teorijai nostrādāju praksi viesnīcā “Grand Palace Hotel”, lai savas zināšanas nostiprinātu praktiski. Šajā laikā ...
Apskatīt -
SIA "Lāči" preču sortimenta izpēte
Referāts augstskolai36
SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI Secinājumi: 1. Produkts ir būtiskākais un galvenais organizācijas mārketinga mix elements. Produkts arī ir galvenais instruments, lai apmierinātu ...
Apskatīt -
Globalizācija. Francija
Prezentācija vidusskolai12
... sieri. Veido lielus siera rituļus. Tos izgatavo ... , jo ziemas piens sieram piedod bālāku nokrāsu.
Apskatīt -
Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem
Prezentācija augstskolai13
GEA NT plākšņu tipa siltummaiņi ir piemēroti darbībai ar dažādu viskozitātes šķidrumiem, dažādos plākšņu materiālos ar nepieciešamo temperatūru un spiedienu. Piemērots pārtikas ...
Apskatīt -
Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums
Referāts augstskolai10
Mūsdienās, pieaugot cilvēku prasībām pieejamo pakalpojumu kvalitātei, liela nozīme ir arī sabiedriskās ēdināšanas līmenim, to pieejamībai un daudzveidībai, ņemot vērā to, ka katrs ...
Apskatīt